| |
KOUDE VOORGERECHTEN | |
| |
• Garnalencocktail | 6.75 |
• Noorse visschotel | 10.00 |
• Ardeense pastei met uienconfituur | 7.00 |
• Meloen met Parmaham en porto | 7.00 |
• Carpaccio van rundsfilet met Parmezaanse kaas | 7.00 |
• Slabordje met zacht gerookte kip en verse ananas | 6.00 |
• Salade met een terrine van kreeft en zeevruchten | 8.00 |
| |
| |
SOEPEN | |
| |
• Tomatenroomsoep | 2.50 |
• Paprikaroomsoep | 2.50 |
• Aspergeroomsoep | 2.50 |
• Italiaanse Minestronesoep | 3.00 |
• Broccoliroomsoep | 2.50 |
• Cressonroomsoep | 2.50 |
• Kreeftensoep met een vleugje cognac | 4.00 |
• Franse uiensoep | 3.00 |
• Kippenroomsoep met brunoise van groenten | 2.75 |
• Heldere groentensoep | 2.50 |
• Champignonroomsoep | 3.00 |
| |
| |
WARME VOORGERECHTEN | |
| |
• Quiche Lorraine | 5.50 |
• Vispannetje uit de Noordzee | 7.50 |
• Zalmmootje met fijne groenten en vissausje | 9.00 |
• Gegratineerde visschelp | 6.50 |
• Communiekorfje | 6.00 |
| |
| |
HOOFDGERECHTEN | |
| |
Een pallet van seizoensgroenten zit inbegrepen in de prijs | |
| |
• Orloff gebraad | 11.50 |
• Coq au vin | 12.50 |
• Kipfilet Archiduc | 9.50 |
• Kip Grand Mθre | 11.00 |
• Kipfilet in een fijne brunoise saus | 10.50 |
• Gehaktballetjes met krieken (geen seizoensgroenten) | 9.00 |
• Kalkoenragout met champignonsaus | 10.50 |
• Communiekorfje (geen seizoensgroenten) | 9.50 |
• Varkensgebraad * met saus naar keuze | 11.00 |
• Varkenshaasje * met saus naar keuze | 12.50 |
• Kalkoenfilet met sinaasappelsaus | 11.50 |
• Rosbief met vleesjus en groentenkrans | 10.50 |
• Wok met varkensreepjes zoetzuur | 10.50 |
• Wok met kip en annanas zoetzuur | 10.50 |
• Visrolletjes Ostendaise | 12.00 |
• Vispannetje uit de Noordzee | 13.50 |
• Zalmfilet met Hollandaise saus en grijze Noordzeegarnalen | 13.50 |
• Kabeljauwfilet Armoricaine | 13.50 |
• Roodbaarsfilet in witte wijnsaus met fijne groentjes | 12.50 |
• Verse kroketjes (7st. p.p.) aardappelgratin, krielaardappletjes of aardappelpuree | 1.75 |
| |
* sauzen: champignonsaus, pepersaus, graanmosterdsaus, vleesjus, dragonsaus, blackwellsaus | |
| |
| |
DESSERTEN | |
| |
• Verse Chocolademousse | 2.00 |
• Verse Witte Chocolademousse | 2.00 |
• Roomrijst met abrikoos en slagroom | 1.60 |
• Condez rijst met braambessencoulis | 2.50 |
• Assortiment van mini gebakjes (3 per persoon ) | 3.20 |
• Verse fruitsalade | 3.30 |
• Lekkerbekjesschotel (variatie van kleine nagerechten) | 4.00 |
• Profiterollen met chocoladesaus | 3.75 |
• Waaier van bavarois | 3.20 |
• Javanais met Engelse room | 2.75 |
• Warm appelgebak met roomijs en slagroom | 4.75 |
• Tiramisu | 2.75 |
• Dessert Buffet (chocolademousse, fruitsalade, ass mini-gebakjes, roomrijst) | 6.20 |
• IJstaart (vanaf 20 personen) | 3.50 |
• IJslam (goed voor 4 personen) | 18.00 |
| |
| |
KAASTAFEL | |
| |
• Selectie van Belgische en Franse kazen (200 gr. p.p.) | 10.00 |
• De kaastafel is gegarneerd met verse en gedroogde vruchten en een notenassortiment | |