WALKING DINER | |
| |
| |
| DE KLEINE TAPA'S; |
| |
• Tappa olijven | 0.75 |
• Ansjovisfilet gemarineerd in pikante saus | 0.75 |
• Opgerolde ansjovisfilet met kappertjes | 0.70 |
• Blokjes fetakaas met chilikruiden | 0.65 |
• Rode tappenade met toastjes | 1.10 |
• Groene tappenade met toastjes | 1.10 |
| |
| |
DE KOUDE GERECHTEN - VIS | |
| |
• Gevulde kerstomaten met garnaaltjes | 1.75 |
• Komkommerschijven met zalm | 1.75 |
• Kruidenkaas hapje met gerookte zalm | 1.50 |
• Gazpacho met sjalotten | 1.25 |
• Gazpacho | 1.20 |
• Carpaccio van gerookte zalm met extra vergine olie en citroen | 2.20 |
• Krabtortilla's | 1.85 |
• Banderillas ( olijven, ansjovisfilet, kappertje, zilveruitje op een stokje) | 1.85 |
• Scampi's op spiesje met chilisaus | 1.85 |
• Minipepers gevuld met kruidenkaas | 1.85 |
• Gevulde tomaatjes met tonijn | 1.85 |
• Slaatje met zalmmousse en vodkasaus | 2.10 |
• Slaatje met gerookte forel en lompviseieren | 2.10 |
• Slaatje met gerookte zalm en tzatzikisaus | 2.10 |
| |
| |
DE KOUDE GERECHTEN VLEES | |
| |
• Gevulde hamrolletjes met kruidenkaas | 1.85 |
• Gemarineerde meloen in porto met Serranoham | 1.85 |
• Pikante kiptortilla | 2.10 |
• Hammousse in een komkommerkommetje | 1.85 |
• Gerookt kippenspiesje met vers fruit | 1.90 |
• Toast met bieslookroom en gerookte kip | 2.10 |
• Slaatje met kippensla | 1.75 |
• Slaatje met hammousse | 1.75 |
• Gevulde rode paprika's met kaviaar van aubergines | 2.20 |
| |
| |
DE WARME GERECHTEN | |
| |
• Kreeftensoepje | 2.60 |
• Tomatencappuccino | 1.95 |
• Gegratineerde mosselen (seizoen) | 2.10 |
• Gegratineerde oesters | 3.00 |
• Gamba's in een kreeftensoepje | 2.20 |
• Gevulde dadels met kruidenroomkaas en een spekjasje | 1.80 |
• Mini pizza's | 2.00 |
• Mini paλllabordje | 2.10 |